MENU PODMIOTOWE
I. Informacje o jednostce
II. Przedmiot działalności i kompetencje
III. Struktura organizacyjna
Dyrektor, Głównyn Księgowy, Kierownik Obiektu
Do wykonania zgodnie z regulaminem wewnętrznym jednostki
IV. Podstawa prawna działalności
MENU PRZEDMIOTOWE
I. Załatwianie spraw
wzór:
II. Finanse, majątek jednostki
III. Rejestry i ewidencje (należy wpisać nazwy prowadzonych rejestrów/ewidencji – nie udostępniać jeśli nie ma wymogu)
IV. Dostęp do informacji publicznych
Zasady dostępu do informacji publicznej reguluje ustawa z 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej (Dz. U. Nr 112, poz. 1198).
V. Dostęp do informacji nieogłoszonych w BIP
Aby uzyskać informacje nieudostępnione w Biuletynie Informacji Publicznej można skorzystać z formularza wniosku dostępnego poniżej. Wniosek można dostarczyć osobiście, pocztą tradycyjną, mailem lub wysłać faksem. Dane teleadresowe są dostępne na stronie startowej BIP.
Wniosek do pobrania