Usługa szkoleniowa pn. „Warsztaty kulinarne” dla 2 nauczycieli Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie, ul. Szpetnara 9 w ramach projektu „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej IX Jakość edukacji i kompetencji w regionie, Działania 9.4 Poprawa jakości kształcenia zawodowego Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 - 2020.
OGŁOSZENIE
dotyczące zamówienia poniżej 30 tys. EURO
GMINA MIASTO KROSNO, 38 - 400 Krosno, ul. Lwowska 28a tel. 13 47 43 324,
fax . 13 47 43 327 NIP 684 00 13 798 REGON 370440809
OGŁASZA
że zamierza udzielić zamówienia na:
Usługę szkoleniową pn. „Warsztaty kulinarne” dla 2 nauczycieli Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie, ul. Szpetnara 9 w ramach projektu „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej IX Jakość edukacji i kompetencji w regionie, Działania 9.4 Poprawa jakości kształcenia zawodowego Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 - 2020.
1. Opis przedmiotu zamówienia:
Opis przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień Publicznych - CPV: 80500000-9 – Usługi szkoleniowe
Przedmiotem zamówienia jest usługa szkoleniowa pn. „Warsztaty kulinarne” dla 2 nauczycieli Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie, ul. Szpetnara 9 w miesiącu październik 2018r. w ramach projektu „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej IX Jakość edukacji i kompetencji w regionie, Działania 9.4 Poprawa jakości kształcenia zawodowego Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 - 2020.Określenie szczegółowych warunków:
1. Zorganizowanie w miesiącu październik 2018r. szkolenia w ilości min. 24 godz. z tematyką obejmującą m.in.: kuchnia domowa - podstawowe potrawy domowej kuchni przygotowywane w stylu tradycyjnym oraz nowoczesnym; rodzaje przyrządzanych potraw podczas warsztatu kulinarnego: przystawki/sałatki, zupy, dania główne mięsne, dania rybne, dania wegetariańskie, przystawki/sałatki, zupy, dania mięsne, dania rybne.
Miejsce szkolenia: siedziba firmy szkoleniowej.
2. Wydania zaświadczenia/certyfikatu o ukończeniu szkolenia.
Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia liczby uczestników szkolenia, z przyczyn niezależnych od Zamawiającego.
3. Sposób przygotowania oferty:
a) ofertę należy sporządzić w języku polskim na załączonym druku ”OFERTA”,
b) oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną,
c) w przypadku składania oferty w formie pisemnej na kopercie należy umieścić napis usługa szkoleniowa pn. „Warsztaty kulinarne” w ramach projektu „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju”.
Data składania ofert:
2018-10-04 12:00:00