Usługa szkoleniowa pn. „Warsztaty kulinarne” dla 2 nauczycieli Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie, ul. Szpetnara 9 w ramach projektu „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej IX Jakość edukacji i kompetencji w regionie, Działania 9.4 Poprawa jakości kształcenia zawodowego Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 - 2020.
OGŁOSZENIE
dotyczące  zamówienia poniżej  30 tys. EURO
GMINA  MIASTO KROSNO, 38 - 400  Krosno,  ul. Lwowska  28a  tel. 13 47 43 324,
fax . 13 47 43 327    NIP  684 00 13 798  REGON  370440809
OGŁASZA
że zamierza udzielić zamówienia na:
Usługę szkoleniową pn. „Warsztaty kulinarne” dla 2 nauczycieli Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie, ul. Szpetnara 9 w ramach projektu  „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej IX Jakość edukacji i kompetencji w regionie, Działania 9.4 Poprawa jakości kształcenia zawodowego  Regionalnego Programu Operacyjnego  Województwa Podkarpackiego na lata  2014  - 2020.                                        
                                                                                      
1. Opis przedmiotu zamówienia:                                                                                         
Opis przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień Publicznych - CPV: 80500000-9 – Usługi szkoleniowe
Przedmiotem zamówienia jest usługa szkoleniowa pn. „Warsztaty kulinarne” dla 2 nauczycieli Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie, ul. Szpetnara 9 w miesiącu październik 2018r. w ramach projektu  „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej IX Jakość edukacji i kompetencji w regionie, Działania 9.4 Poprawa jakości kształcenia zawodowego  Regionalnego Programu Operacyjnego  Województwa Podkarpackiego na lata  2014  - 2020.Określenie szczegółowych warunków:
1. Zorganizowanie w miesiącu październik 2018r. szkolenia w ilości min. 24 godz. z tematyką obejmującą m.in.: kuchnia domowa - podstawowe potrawy domowej kuchni przygotowywane w stylu tradycyjnym oraz nowoczesnym; rodzaje przyrządzanych potraw podczas warsztatu kulinarnego: przystawki/sałatki, zupy, dania główne mięsne, dania rybne, dania wegetariańskie, przystawki/sałatki, zupy, dania mięsne, dania rybne.
Miejsce szkolenia: siedziba firmy szkoleniowej.
2. Wydania zaświadczenia/certyfikatu o ukończeniu szkolenia.
Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia liczby uczestników szkolenia, z przyczyn niezależnych od Zamawiającego.
3. Sposób przygotowania oferty:
a) ofertę należy sporządzić w języku polskim na załączonym druku ”OFERTA”,
b) oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną,
c) w przypadku składania oferty w formie pisemnej na kopercie należy umieścić napis usługa szkoleniowa pn. „Warsztaty kulinarne” w ramach projektu „Kształcenie zawodowe szansą rozwoju”.
Data składania ofert:
2018-10-04 12:00:00
Podmiot publikującyumkrosno
WytworzyłGregorczyk Grażyna 2018-10-01 16:15:00
PublikującyWiktor Więcek 2018-10-01 16:15:00
Załączniki >>>
Pliki:
Lp. Nazwa RozmiarTyp
1. zapytanie_ofertowe_szkolenie_warsztaty_kulinarne 125.51 KbPlik doc
2. wzór_umowa__szkolenie_warsztaty_kulinarne 2.00 MBPlik doc
3. wzór_oferty_szkolenie_warsztaty_kulinarne 1.98 MBPlik doc

Rejestr zmian